Вие сте тук: НачалоНовиниМомчета до 13 год.Момичетата на Виктория Волей до 12 години с 3-то място при дебюта си в държавното първенство

Момичетата на Виктория Волей до 12 години с 3-то място при дебюта си в държавното първенство

Категория Момчета до 13 год.
20 Април 2018

Изцяло новият отбор на Виктория Волей за момичета до 12 години се класира на 3-то място при официалния си дебют в държавното първенство по волейбол за тази възраст (мини волей).

Момичетата на треньора Николай Лазаров, които тренират заедно едва от 3 месеца и тепърва ще се изграждат като отбор, записаха една победа и 2 загуби в регионалния турнир, който се проведе днес в зала „Олимп“ в Брацигово.

Малките „викторианки“ победиха домакините от ВК Брацигово с 2:0 гейма и отстъпиха на „Асеновец“ (Асеновград) и „Хебър“ (Пазарджик) с по 0:2 гейма.

Надпреварата бе спечелена от отбора на „Хебър“, а след това в класирането се нареждат „Асеновец, Виктория Волей и ВК „Брацигово“.

Все още не е ясно какъв ще е регламентът за следващия етап от надпреварата, но съществува вероятност напред да продължат първите 3 отбора, т.е. и Виктория Волей.

„Въпреки че сме отбор само на 3 месеца, беше важно да започнем участие в държавното, защото така децата ще трупат опит и ще се обиграват. Като гледах другите отбори в Брацигово, нашите момичета са най-перспективни и най-високи. Моята цел е поне 2-3 момичета да стигнат до женския волейбол“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът Николай Лазаров.

Спонсори

Видео от Youtube

Социални мрежи

За нас

Тел: 032 655400

e-mail:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.