Вие сте тук: НачалоНовиниЮноши младша възрастТреньори похвалиха Виктория Волей за организацията на турнира за "Купа Пловдив"

Треньори похвалиха Виктория Волей за организацията на турнира за "Купа Пловдив"

17 Декември 2019

Треньорите на Волейболна Академия Стойчев-Казийски и Пирин (Разлог) – Георги Петров и Йордан Мицин, похвалиха ръководството на Виктория Волей за организацията на турнира за „Купа Пловдив“, който приключи през уикенда в зала „Олимпиада“.

Надпреварата бе за кадети и стана факт благодарение и на съдействието на Община Пловдив, а участващите отбори заеха следното крайно класиране: 1. ВАСК, 2. Виктория Волей, 3. Пирин, 4. ПСК Локомотив.

Ето какво мнение изразиха двама от треньорите на участващите тимове:

Георги Петров – треньор на волейболна Академия Стойчев-Казийски:

„Турнирът за „Купа Пловдив“ се проведе при много гъвкава организация. Домакините от Виктория Волей се съобразиха с нашето желание и изтеглиха последния ни мач по-рано, защото трябваше да пътуваме. Имаше много голямо желание за победа от всичките отбори. Ние примерно срещнахме огромна съпротива от отбора на Локомотив. В отбора на Виктория Волей имат много талантливи момчета и са много борбени по време на мачовете. Определено показват характер и самочувствие. Отборът на Пирин (Разлог) също ми направи впечатление – имат добър потенциал, даже харесах там един бъдещ национал. Радвам се, че най-накрая успяхме и ние да спечелим турнир в тази възрастова група, въпреки че имахме проблеми. Двата ни центъра бяха контузени, както и единият от разпределителите. Играхме в експериментален състав, но се справихме чудесно. Аз лично ще се радвам, ако от Виктория Волей отново ни поканят за участие в този турнир“.

Йордан Мицин – треньор на Пирин (Разлог)

„Искам да изкажа благодарности на ръководството ня Виктория Волей в лицето на президентите Тодор Дапев и Христо Драмов, главния треньор Драган Иванов и на тийммениджъра Кирил Донев за организацията, която направиха за провеждането на турнира за „Купа Пловдив“. Условията, които бяха предоставени на нас и на останалите участващи отбори, бяха чудесни. Надявам се в бъдеще отново да бъдем поканени в турнира за Купа Пловдив“.

Спонсори

Видео от Youtube

Социални мрежи

За нас

Тел: 032 655400

e-mail:

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.